Diensten

Van de installatie van uw zonnepanelenproject tot de exploitatie!

Verzekeringen

Wilt u de zonnepanelen op uw bedrijfspand zakelijk verzekerenAriens Solar biedt een zonnepanelenverzekering op maat. Benieuwd op welke manier u uw zonnepanelen kunt verzekeren? 

Haalbaarheidsanalyse

Wat zijn de kosten van zonnepanelen en wat leveren zonnepanelen op? Op die vraag kan Ariens Solar antwoord geven via een haalbaarheidsonderzoek die wij voor u uitvoeren op locatie. 

Monitoring & beheer

Het traject om te komen tot oplevering van een zonnepaneleninstallatie is veelomvattend. Toch begint het pas de exploitatie. Ariens Solar biedt verschillende diensten aan via een onderhoudscontract. 

Constructieberekening Zonnepanelen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Of uw bedrijfsdak geschikt is, beoordelen wij door middel van een constructierapport. Hierbij kijken wij ook naar de resterende levensduurverwachting van het dakbedekkingssysteem. 

Subsidie op Zonnepanelen

De overheid en verschillende gemeentes stimuleren de investering in zonnepanelen. Voor ondernemers (BV’s, eenmanszaken, maatschappen, VOF etc) is er een aantal interessante landelijke subsidies op zonnepanelen. 

Infrarood & LED

Industriële werkplaatsen en kantoorruimtes verduurzamen? Infrarood verwarming en Led verlichting past bij de verduurzaming van industriële werkplaatsen en kantoorruimtes. Daarnaast is het ook nog eens een schone manier van verwarmen!

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken of ben je benieuwd naar meer informatie over onze diensten? Vul dan het contactformulier op onze contactpagina in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!