Laadpalen

Laadpalen met gemak voor uw elektrische voertuig

Welkom bij Ariens Solar, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen. We begrijpen de groeiende behoefte aan elektrische voertuigen en streven ernaar om u te ondersteunen bij het installeren van laadpalen. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het proces, vanaf het eerste advies tot aan de volledige installatie. Bij Ariens Solar geloven we in eenvoud en kwaliteit. Onze laadpalen worden met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien streven we ernaar om onze service naadloos en efficiënt te maken, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw elektrische voertuig.

Vertrouw op Ariens Solar voor uw laadpaalbehoeften. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en duurzamere toekomst. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Autel MaxiCharger Industrieel Laadstation

Autel MaxiCharger EV laadstations zijn de sleutel tot een naadloze en efficiënte elektrische voertuigervaring. Met hun geavanceerde technologieën bieden ze een breed scala aan voordelen die uw wagenpark naar nieuwe hoogten tillen. Allereerst zorgen deze laadstations voor snel en betrouwbaar opladen, waardoor uw voertuigen altijd klaar zijn voor gebruik, of het nu gaat om langeafstandsreizen of dagelijkse pendelritten.

Bovendien leiden de snelle laadsnelheden tot minder stilstandtijd, wat resulteert in verhoogde productiviteit en efficiëntie voor uw bedrijf. Dit vertaalt zich rechtstreeks naar kostenbesparingen op lange termijn en een verbeterde bottom line.

Met de Autel MaxiCharger EV laadstations investeert u niet alleen in de toekomst van uw bedrijf, maar draagt u ook bij aan een schonere en duurzamere wereld voor de komende generaties.

 • MaxiCharger DC Fast
  – Tot 240kW Output Power
  – 96% Peak Efficiëntie
  – Ondersteunt APP, RFID, Pinpas en Mobiele betalingen
  Datasheet

 • MaxiCharge DC HiPower
  – Tot 640kW Output
  – 400km Binnen 10 Minuten
  – 99.5% Compatibiliteit met voertuigladers
  Datasheet

Alfen Laadpalen

Een Alfen EV-laadstation biedt unieke voordelen voor uw elektrische voertuig. Alfen staat bekend om zijn vooruitstrevende technologieën en duurzame ontwerpen, wat resulteert in betrouwbare en efficiënte laadoplossingen.

Wat Alfen onderscheidt, is de focus op veelzijdigheid. De laadstations zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan verschillende behoeften, of het nu gaat om thuisladen, bedrijfsinstallaties of openbare laadpunten. Daarnaast biedt Alfen geavanceerde slimme laadfunctionaliteiten, waaronder connectiviteit met slimme netwerken en gebruikersvriendelijke interfaces.

Alfen zet zich in voor duurzaamheid en veiligheid, waardoor hun laadstations voldoen aan de hoogste normen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een focus op energie-efficiëntie zorgen voor een betrouwbare en milieuvriendelijke laadervaring.

 1. Meer dan 2 jaar garantie
 2. Plug & Charge
 3. Tot 22kW vermogen / 32A per fase

Huawei Smart EV lader

Een Huawei EV-laadstation biedt talloze voordelen voor uw elektrische voertuig. Met geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties zorgt het laadstation voor een efficiënte en snelle oplaadervaring. De slimme functionaliteiten, zoals connectiviteit via apps en laadoptimalisatie, maken het gebruiksgemak en de controle over het laadproces eenvoudig en intuïtief.

Bovendien staat Huawei bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en veiligheid. De laadstations zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en voldoen aan strenge normen, waardoor ze betrouwbaar en veilig zijn voor dagelijks gebruik.

Met een Huawei EV-laadstation investeert u in een hoogwaardige laadoplossing die niet alleen uw elektrische voertuig ondersteunt, maar ook bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst.

 • Huawei SCharger-7KS-S0
  – Tot 7.4kW
  – Snel laden
  – App & Bluetooth authenticatie

 • Huawei SCharger-22KT-S0
  – Tot 22kW/32A (3-fase)
  – Automatisch geoptimaliseerd met uw PV-systeem
  – Dynamische vermogensregeling

 1. Datasheet
 2. Certificeringen: EN 61851-1 2019, IEC 62955:2018, IEC 61008-1 2010, IEC/EN 62196-1
 3. 3 jaar fabrieksgarantie