Over ons

Over ons

Wie een installatiebedrijf voor zakelijke zonnepanelen in Nijmegen en omstreken zoekt, is bij Ariens Solar aan het juiste adres. 

Ariens Solar is een regionale speler in het rivierengebied, in het midden en zuiden van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van Nijmegen, op het Keizer Karelplein.  Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties in de B2B-markt is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij hebben een focus op het seriematig leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden, voornamelijk in de industriële, agrarische en retailsector en energiecoöperaties. 

  • Gespecialiseerd in zonnepanelen en bijbehorende elektro-installaties
  • Ruime kennis en meer dan 10 jaar ervaring
  • SDE aanvraag.
  • Constructieberekening.
  • Haalbaarheidsonderzoek.
  • Opbrengst garantie
  • Eén aanspreekpunt

Onafhankelijk en persoonlijk

Wij kenmerken ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijk contact met de klant en pakken elk zonnepanelenproject aan alsof het ons eigen dak is. Ariens Solar beperkt zich niet tot één merk en één oplossing. Uiteraard wordt er bij onze zonnepaneleninstallaties altijd gebruikgemaakt van A-merken die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Per locatie wordt in overleg met de klant altijd een site-survey gedaan. Hierna wordt bepaald welke opstelling en technische oplossing het beste past bij uw wens en het hoogste rendement biedt. Ook het hele installatieproces vindt plaats onder eigen regie en met eigen vakkrachten. 

Onze partners

Contact opnemen?

Ben jij enthousiast en wil je graag contact opnemen? Klik dan snel door naar onze contactpagina!